logo_fun_m.gif (2793 bytes)
vroce_novice.gif (4972 bytes)


O NAŠIH SPLETNIH STRANEH

Pozdravljamo vas na spletnih straneh tekmovalno rekreacijskega kluba Fun šport. Če ste na njih prvič, verjetno ne veste, da je klub registriran za več vrst športnih dejavnosti, zaenkrat pa gojimo le dve panogi: motokros in hokej na rolerjih. Ker je o slednji panogi na naših spletnih straneh manj gradiva, vam bomo tokrat podrobneje predstavili zelo obsežne motokrosistične spletne strani, sploh prve takšne pri nas v Sloveniji.
Te niso namenjene zgolj našim članom in tekmovalcem, ampak tudi drugim ljubiteljem tega motociklističnega športa pri nas. Zato na naših straneh objavljamo rezultate s posameznih dirk, za katere pač dobimo podatke v elektronski obliki, sami redno in dosledno vodimo lestvice za državno prvenstvo, slovenska pokalna in ligaška tekmovanja, pa tudi evropska, svetovna in druga mednarodna prvenstva, tudi iz sosednje Avstrije, na katerih nastopajo naši tekmovalci. Hranimo tudi lestvice vse od leta 1997, tako da na njih najdete marsikaj zanimivega in koristnega. Poleg tega sproti ažuriramo koledar vseh motokros dirk in objavljamo razpise zanje.
Seveda predstavljamo tudi vse naše tekmovalce, tudi tiste, ki so prenehali s tekmovanji. Tako boste v portretih našli njihove rojstne podatke, naslove, prebirali o njihovih konjičkih, priljubljenih jedeh in podobno, seveda ob vseh rezultatih, ki so jih dosegli na posameznih dirkah in prvenstvih. Vse to imamo bogato ilustrustrano s številnimi fotografijami. Klubske uvrstitve, tako končne kot s posameznih dirk imamo vodene posebej, predstavljene so tudi ekipe, ki so sestavljala naše vrste v posameznem koledarskem letu. V zapisih v medijih redno objavljamo pisna poročila z dirk, katerih se udeležujejo naši tekmovalci, ki jih posredujemo številnim medijem, prav tako pa vodimo tudi evidenco in arhiv vsega objavljenega v časopisih in revijah, kjer so omenjeni naši člani.
Organizatorji prireditev bodo na naših straneh našli naslove številnih motokrosistov, tako rekreativcev, veteranov, podmladka kot članov, njihovih klubov, pa tudi trgovin in servisov, ki se ukvarjajo s to motociklistično panogo. Seveda nismo pozabili na naše sponzorje, ki nas podpirajo, do njihovih spletnih strani nas vodijo povezave. Zbrali smo tudi vrsto zanimivih povezav iz sveta motokrosa in drugih bencinskih športov, nekaj zanimivosti, ki se dogajo ob tem. Tako vam ponujamo motokros ohranjevalnik zaslona, video zapise, slike za namizje, klubske insignije, koledarje in še kaj. Za mnoge je zanimiva tudi rubrika Vroče novice, kjer imamo male oglase, objavljamo razna obvestila, zbrane imamo podatke o motokros progah v Sloveniji, predstavljene državne prvake in še bi lahko naštevali.
Strani redno obnavljamo in dopolnjujemo, tako da smo prepričani, da boste na njih vedno našli kaj zanimivega in koristnega. Če imate še kakšne predloge in želje, ali pa bi nam radi kaj povedali, pograjali ali pohvalili, smo vam vedno na voljo preko elektronske pošte na naslovu: funsport@car.si.